Kezdő
Koncertek
Kapcsolat

Múltbeli koncertek, alkalmak

« korábbi évek
későbbi évek »

Emlékkoncert a 30 éves a Károli Egyetem tiszteletére

2023. március 31.  péntek   19:30
Budapest, Zeneakadémia
Március 31-én, a Zeneakadémián tartandó emlékkoncert keretében kerül bemutatásra a Károli Gáspár Református Egyetem 30. évfordulójára komponált, Áldáskívánás című négyszólamú vegyeskarra és orgonára írt zenemű, melyet Gárdonyi Zsolt zeneszerző, orgonaművész, a Károli Gáspár Református Egyetem díszpolgára komponált. Az alkotás a magyar református „Áldás, békesség!” köszöntéssel keretezve a Károli-Biblia áldó igéit szólaltatja meg.

Pálúr János - 32 év távlatában - orgonakoncert

2023. március 08.  szerda   19:30
Budapest, Zeneakadémia
Pálúr János orgonaművésszel gyakran szerepel kórusunk koncerteken, akár a Fasori Zenés Estéken, akár önálló koncertjeinken vagy a Reformáció 500 koncertsorozat alkalmával. Ezért örömünkre szolgál, hogy élete egy fontos koncertjének megismétlésén énekelhetünk a Zeneakadémián.

Fasori Zenés Esték

2023. március 05.  vasárnap   17:00
Budapest-Fasori Református Templom
Pálúr János orgonakoncertjén a résztvevő kórusok összkara színesíti a koncert műsorát Gárdonyi Zoltán Dicsérő ének című művével. Ez a mű Pálúr János diplomakoncertjén hangzott el 32 évvel ezelőtt, amit most szeretne megismételni az orgonaművész. Kórusunk mottójául is ebből a darabból választotta mottóját: Művem a Királynak szól - ami a 45. zsoltár 2. verse.