Kezdő
Koncertek
Kapcsolat

Múltbeli koncertek, alkalmak

« korábbi évek
későbbi évek »

Köztársasági elnök beiktatása előtti ökumenikus istentisztelet

2022. május 14.  szombat   09:30
Budapest-Kálvin téri református templom
Novák Katalin, új köztársasági elnökünk a beiktatási ceremónia első eseményeként a magyarországi egyházak áldását kéri munkájára egy ökumenikus istentisztelet keretében. Ezen a kitüntetett eseményen kórusunk is énekelhet egy Istent dicsérő, örvendező kórusművet. Az istentisztelet nyilvános és a televízió is élőben közvetíti.

Jubileumi koncertünk

2022. április 24.  vasárnap   17:00
Budapest-Fasori Református Templom
Kórusunk fennállásának 20. évfordulóját tavaly szerettük volna megünnepelni, de a vírus helyzet miatt el kellett halasztanunk. Hála Istennek, idén tavasszal megtarthatjuk a 20+1 éves jubileumi koncertünket. Húsvéti időszak lévén több bűnbánati éneket éneklünk, és Istent dicsérő zsoltárokat, bibliai szövegű énekeket. A 100. zsoltárt szeretnénk ha a gyülekezet illetve a közönségben megbújó régi tagjaink is velünk együtt énekelnék.

Istentiszteleti szolgálat virágvasárnapon

2022. április 10.  vasárnap   10:00
Budakalászi Református Gyülekezet
Kórusunk aktuális repertoárjából éneklünk, zsoltárokat, bibliai szövegű énekeket virágvasárnapon. Böjti, bűnbánati és Urunkat dicsérő énekek is szerepelnek műsorunkon. Köszönjük a gyülekezet kedves meghívását!

Ünnepi zenés megemlékezés Kodály Zoltán halálának 55. évfordulóján

2022. március 07.  hétfő   18:00
Budapest, Mátyás templom
A Budavári Nagyboldogasszony templomban (Mátyás templom) minden évben megemlékeznek Kodály Zoltánról, halála évfordulóján egy szentmisén. Idén több kórust is meghívtak, melyekkel együtt énekeljük Kodály Magyar mise című művét és a 114. genfi zsoltárt orgonakísérettel.