Kezdő
Koncertek
Kapcsolat

Múltbeli koncertek, alkalmak

« korábbi évek
későbbi évek »

Adventi zenés istentisztelet

2021. november 28.  vasárnap   10:00
Lajosmizsei református templom
Szeretettel hívunk mindenkit kórusunk adventi énekes szolgálatára Lajosmizsére. Az istentisztelet keretében mi is szeretnénk elmondani az adventi, karácsonyi jó hírt a gyülekezetnek az énekek nyelvén, a legkülönbözőbb korok zeneszerzőinek tolmácsolásában.

Október a reformáció hónapja - nyitóistentisztelet

2021. október 01.  péntek   18:00
Deák téri evangélikus templom
Protestáns kórusok énekelnek az istentisztelet keretében. Együtt az Erős vár a mi Istenünk kezdetű ének feldolgozását éneklik orgonakísérettel. Kórusunk az Amint vagyok, sok bűn alatt kezdetű énekfeldolgozással a 2020-ban elhunyt református zeneszerzőre, Draskóczy Lászlóra emlékezik.

Kórustalálkozó Ugrin Gábor karnagy emlékére

2021. szeptember 26.  vasárnap   14:00
Gül Baba Türbe Kulturális Központ
Ugrin Gábor karnagy úr sok tanítványa életében maradandó élményt jelent. Az intenzív kórusmunka iránti elkötelezettség, az éneklés szeretete határozta meg munkáját, ami sokakat arra inspirált, hogy kórusban énekeljenek vagy éppen karvezetést tanuljanak. Az egykor általa vezetett kórusok, illetve korábbi növendékei által továbbvitt/alapított énekkarok és az általuk meghívott ismerős vendégkórusok találkoznak ezen az alkalmon. Külön és együtt is éneklik kedvenc darabjaikat ezen a szabadtéri örömzenélésen.

Istentiszteleti szolgálat

2021. augusztus 22.  vasárnap   09:00
Cegléd-Felszegi Református Templom
Kórustáborunk végén egy kis ízelítőt adunk a ceglédieknek a most gyakorolt darabokból és kórusunk repertoárjából. Egy-egy gyülekezeti ének feldolgozását és egy gregorián énekfeldolgozást éneklünk a kedves gyülekezetnek.

Püspökszentelési istentisztelet

2021. május 24.  hétfő   16:00
Nagykőrösi református templom
Balog Zoltán, a Dunamelléki Református Egyházkerület új püspökének beiktatása alkalmából rendezett püspökszentelési ünnepség. Kórusunkkal három kórusművet is éneklünk az istentisztelet keretében. Az eseményt a Duna televízió élőben közvetíti.