Kezdő
Koncertek
Kapcsolat

Múltbeli koncertek, alkalmak

« korábbi évek
későbbi évek »

Istentiszteleti szolgálat

2015. december 13.  vasárnap   10:00
Svábhegyi református templom
Advent harmadik vasárnapján a svábhegyi református gyülekezetbe megyünk szolgálni kórusénekléssel. Régi és mai szerzők adventi, karácsonyi szövegű énekeit énekeljük több szólamban.

Fasori zenés esték- Önálló Koncert

2015. október 17.  szombat   18:00
Budapest-Fasori református templom
Nagyszabású önálló koncertet adunk a Fasori Református templomban, magyar és külföldi szerzők műveiből. Vezényel: Györffy Katalin és Arany János.

A Reformáció hónapjának nyitóáhítata

2015. október 01.  csütörtök   18:00
Budapest, Deák téri Evangélikus Templom
A protestáns egyházak október 31-én ünneplik a Reformációt, ezt megelőzően egész októberben koncerteket, közös programokat tartanak. Református, evangélikus, baptista, metodista, pünkösdi gyülekezeti kórusok szolgálnak ezen az október 1-i nyitó zenés istentiszteleten.

A négy nagy történelmi egyház közös zenei áhítata

2015. szeptember 20.  vasárnap   15:00
Budapest, Szent István Bazilika
Évek óta részt veszünk az Ars Sacra Fesztiválon, ahol mi képviseljük a református egyházi zenét. Ezen a rendezvényen a zenében is "azt keressük, ami összeköt", ezért általában zsoltárfeldolgozásokkal készülünk. Így lesz idén is.

Baár-Madas Református Gimnázium ünnepi istentisztelete

2015. augusztus 30.  vasárnap   18:30
Budapest-Pozsonyi úti református templom
Kórusunkból sokan jártak a Baár-Madas gimnáziumba, amely idén ünnepli újraindulásának 25. évfordulóját. A hálaadó istentiszteleten visszaemlékezések és kórusunk szolgálata is elhangzik.

Istentiszteleti szolgálat

2015. augusztus 23.  vasárnap   10:00
Nagykőrösi református templom
Kórustáborunk lezárásaként a Nagykőrösi református gyülekezet istentiszteletén éneklünk a táborban tanult zsoltárokból néhányat a gyülekezet örömére.

Református Énekek XIV.

2015. június 27.  szombat   19:30
Művészetek Palotája, Budapest
Műsoron a Református Énekeskönyv énekei, melyet az egész színpadot betöltő kórus ad elő orgonakísérettel, néhány kórusfeldolgozással színesítve.

Pünkösdi koncert a Tatai Patara fesztiválon

2015. május 24.  vasárnap   15:00
Tata, református templom
Idén egybeesik a Tatai Patara történelmi fesztvál Pünkösd vasárnappal, így egyházi kórusokat is hívtak a tataiak együtt ünnepelni. Nagyszabású önálló koncerttel készül kórusunk magyar és külföldi szerzők egyházi műveivel.

KÓTA hangverseny a Magyar Kultúra tiszteletére

2015. január 24.  szombat   16:00
Szeged, Agóra művelődési központ, Díszterem
Kórusunk műsorán szerepel Kodály Zoltán: Sík Sándor Te Deuma, Bárdos Lajos: Popule meus című drámai, ritkán énekelt műve mellett Mike Ádám, frissen végzett zeneszerző két műve: a 125. genfi zsoltár (Akik bíznak az Úr Istenben) és egy népdalcsokor Tavaszi szél címmel.