Kezdő
Koncertek
Kapcsolat

Múltbeli koncertek, alkalmak

« korábbi évek
későbbi évek »

Szilveszter

2010. december 31.  péntek   00:00
Nagymaros
Óév búcsúztatás

Koncert Kádártán

2010. november 20.  szombat   16:00
Kádártai református templom
Kádárta Veszprém mellett található, a gyülekezet kántora Koós Anita, az ő meghívására vállaltunk el ezt a koncertet. Az ittenieknek is szeretnénk elénekelni Bach csodálatos motettáját, a Jesu, meine Freude - Jézus vígasságom kezdetűt. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncert Szabadszálláson

2010. október 16.  szombat   18:00
Szabadszállási református templom
Ferenczy Csaba dalostársunk meghívására utazunk a Budapesttől kb. 100 kilométerre lévő Szabadszállásra. A koncerten újra megkísérlünk felnőni Bach egyik csodálatos remekművéhez, a Jesu, meine Freude kórusmotettéhoz. A műsor többi részében reneszánsz és romantikus műveket is éneklünk.

Református Énekek IX.

2010. június 25.  péntek   19:30
Művészetek Palotája, Budapest
A már hagyománnyá vált nagyszabású Református Énekek koncertsorozat műsora minden évben a Református Énekeskönyv míves dallamaiból válogatott szebbnél szebb énekekből áll össze, melyet a határon innen és túlról érkező több mint száz tagú összkar ad elő.

Koncert a Fasori zenés estéken

2010. június 06.  vasárnap   17:00
Budapest, Fasori református templom
A Fasori zenés esték keretében adott önálló hangversenyünk, melyen Bach, Mendelssohn és Vajda műveket adunk elő Pálúr János orgonakíséretével.

Koncert Fasang Jánossal és az Erkel Ferenc Vegyeskarral

2010. április 24.  szombat   18:00
Budapest, Pozsonyi úti református templom
A két kórus ezen a közös koncerten Mendelssohn műveket fog előadni a capella, és zenekari kísérettel. A szimfonikus zenekart Fasang János baráti köre alkotja. A kórusművek mellett elhangzik Mendelssohn d-moll koncertje is, közreműködik Bálint János fuvolista.